Människans goda vilja

Vi tror på människors goda vilja och vet att det finns stora pengar i omlopp när det gäller cancerforskning. Om en bråkdel skulle gå till att hjälpa cancerberörda och närstående tillbaka till ett nytt liv skulle alla vinna på det, både personen och familjen, men också samhället och arbetsplatsen.
Vi är även övertygade om att man inom affärsvärlden kan se förmånen av att stödja denna fond och inte bara för att det ger goodwill, utan för att förr eller senare händer det oss själva eller någon i vår närhet och då vill vi ha den bästa eftervården vi kan få.

Stöd oss

Det finns många sätt att hjälpa:

Vill du veta mer, hör av dig till oss via vårt kontaktformulär eller info@fondencancerfriskvard.se
SE banken bankgiro 304 - 0243

Påverkare

Fonden CancerFriskvård, FCF, vill öka medvetenheten om hur vi kan påverka vår hälsa positivt genom de val vi gör och även påverka våra beslutsfattare att lägga mer fokus på prevention och återhämtning.
Just nu pågår insamling och vi är tacksamma för alla bidrag, donationer och minnesgåvor som kommer in genom vårt bankgiro 304-0243. Vill du som företag synas på vår hemsida med din logga och stödja cancerberörda är du välkommen att kontakta oss.

Arcadia FriskVård sponsrar Fonden

Arcadia Friskvård donerar 100 kr till Fonden CancerFriskvård för varje såld kurs av Mindul Living - Cancer Wellness

Betternow

Vill du göra skillnad i en cancerdrabbad människa liv kan du starta en egen insamling till förmån för Fonden CancerFriskvård via insamlingssidan Betternow.

Så här gör du:
Registrera dig hos Betternow. Starta insamlingen genom att välja insamlingsmål och insamlingsbild. Sprid din insamling bland dina vänner och bekanta i sociala medier och se beloppet växa! När du nått målet med din insamling lägger vi upp den under vår hemsida som tack.

Sponsorhuset

Genom att handla på Sponsorhuset över nätet kan du också stödja Fonden då en viss procent går direkt till vårt 90-konto.  Sponsorhuset/Fonden CancerFriskvård 

Se filmen hur du använder Sponsorhuset!
Tack alla ni som stöttar Fonden CancerFriskvård när ni ändå ska handla på nätet. Här kan du se filmen hur enkelt det är att handla via Sponsorhuset.

Waroncancer

Ny samarbetspartner är WarOnCancer där alla kan få skriva om sina upplevelser och kanske även inspirera andra. Gå i genom länken och berätta din historia och hjälp oss att sätta den friska vården på kartan.

Här kan du stödja oss:
SE banken bankgiro
304 - 0243