Insamlingskampanj för Cancerfriskvård

På gång i FCF

Vill du bidra eller känner någon som vill bidra till att aktivt hjälpa berörda cancerberörda till en
bättre framtid? 

FCF bjuder in till samtal online under november
Gratis för dig som är cancerberörd och vill delta i samtal över Zoom tillsammans med andra och som leds av en terpeut. Vi tar in max 20 personer vid varje tillfälle.
Du anmäler dig till ordforande@fondencancerfriskvard.se

4/11 kl.19 Samtal om att möta rädslor och finna acceptans
11/11 kl.19 Samtal om negativa tankespiraler
18/11 kl.19 Samtal om mindfulness och hur det kan användas
25/11 kl.19 Öppna samtal

FCF tipsar om en Mindfulness baserad cancerkurs över nätet med start 15 oktober där både cancerberörda och närstående kan delta. 
https://arcadiafriskvaard.simplero.com/page/76829-mindful-living-cancer-wellness

Ny samarbetspartner är WarOnCancer där alla kan få skriva om sina upplevelser och inspirera andra. Gå in på WarOnCancer och berätta din historia och hjälp oss att sätta den friska vården på kartan.

Omvärld

Många blir aldrig erbjudna rehabilitering och efterstöd. Fonden CancerFriskvård arbetar för att alla som behöver ska kunna få återhämtning. Vi behöver dock hjälp och söker företag som vill sponsra denna verksamhet och i gengäld få synas på vår hemsida och i andra sammanhang. Många cancerdrabbade vittnar om att det är efter sjukdomen som det behövs stöd för att komma vidare och gärna tillsammans med sina närstående.
Till Sörmlands Nyheter

"Det handlar om att främja personers psykiska och sociala förmåga att klara av vardagen igen, komma tillbaka i arbete och att försöka skapa en så meningsfull och normal tillvaro som möjligt, säger Christian Pedersen, kansli- och utvecklingschef på Blodcancerförbundet." 
Detta gäller långt ifrån bara Blodcancerförbundets medlemmar utan i stort sett alla som haft cancer. Fonden CancerFriskvård startades just på grund av detta och vi ser även att de närstående ska få samma rätt till stöd. Hjälp oss att stödja fler. 
Till Onkologi i Sverige

Nätverket Qoola Qvinnor samlade in 15 000 kronor i en insamlingskampanj och vill du göra samma sak och stödja en cancerberörd och deras närstående är du välkommen att kontakta oss för mer information.

Arcadia Friskvård donerar 100 kr till Fonden CancerFriskvård för varje såld kurs Mindful Living - Cancer Wellness 

För varje sålt smycket "life" skänker WorkbySuz 250 kronor till FCF www.workbysuz.se